Personal

groo in Sverige

Tomas Bogren_DSC5431

 

Tomas Bogren

0763 – 40 70 10
tomas.bogren@groo.se

Tomas är med sin kreativitet och sitt brinnande intresse för människors utveckling, vår kloka gubbe. Med sin bakgrund inom internationell produktutveckling, reklam och mångårig erfarenhet av förändringsarbete bidrar han alltid med goda idéer. Han är samtidigt den som hejdar oss när vi rusar iväg för snabbt. Han får oss att tänka i nya banor och ger sig inte förrän vi vänt ut och in på alla alternativ och möjligheter.
Förutom Groo arbetar Tomas med Organisationskultur, Ledarutveckling och Talent Development. Tomas är Socialpsykolog, Diplomerad Trend- och Scenarioanalytiker och Certifierad ICF-coach.

Förtroendeuppdrag/nätverksengagemang: Sitter i styrelsen för Sveriges HR-förening Region Väst.

 

christina-johansson-finn

 

Christina Johansson-Finn

0703 – 220 220
christina.johansson-finn@groo.se

Vår VD och analytikern i teamet, med en bakgrund som ekonom inom internationell fordonsindustri och som finanskonsult. Det finns ingenting som Christina inte kan mäta. Hon har ett starkt rättvisepatos och tror på tydliga värderingar som förenande faktor mellan människor. När hon inte arbetar för Groo driver hon ett företag inom verksamhets- och ledarutveckling. Christina är civilekonom, certifierad NLP-trainer och diplomerad ICF-coach.

Förtroendeuppdrag/nätverksengagemang: Christina är mentor inom CHV, Alumninätverket för Handelshögskolan i Göteborg, samt föreläsare inom Transfer (Sveriges största organisation för förmedling av föreläsare till skolan från yrkeslivet).

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/5/0/groo.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *