Testimonials

värderingspatiens in Göteborg

testimonials

 

“På ett enkelt och snabbt sätt kan alla identifiera vad det är som styr och ligger till grund för alla de val och beslut man har i livet. Då blir det enklare för en människa att förstå varför hon gör och säger vissa saker. Det blir också enklare när jag använder värderingspatiensen med flera människor, då det blir lättare för gruppen att skapa samsyn, lösa konflikter och gå vidare i sitt samarbete.

– Richard Finn, Ledarskapskonsult Iugalis AB

“Värderingspatiensen visar vad som är mest betydande i livet – och det stämmer verkligen! Det blir svart på vitt.

– Annika Örtberg, coach för rekryterare på Hyresgästföreningen

“Ett enkelt och roligt sätt att utkristallisera och formulera företagets värdeord, som med fördel kan användas och utgöra basen till företagets värdegrunder.

– Anna Elzer Oscarson, V.D AEO AB

“Groo’s Värderingspatiens känns lätt i handen och ganska lättsam. Den övergår dock fort i allvar och bjuder på rejäl utmaning, men fortfarande på ett väldigt lättsamt sätt. Lätt att använda och fantastiskt viktig. Den gör skillnad.

– Jan Sagdahl , Certified Professional Co-Active Coach (CPCC)

“Värderingspatiensen är ett kreativt verktyg som ger mina klienter en ökad själv­insikt och samtidigt hjälper dem att tänka i andra banor och se nya möjligheter. Det är ett ovärderligt verktyg i coachsamtal med klienter som kommer till mig för att få en karriär­makeover. En människas värderingar väger tungt när det är dags att byta arbets­uppgifter eller arbetsplats. Värderingspatiensen ger ett snabbt och tydligt resultat.

– Linda Löfvenstråhle, V.D Certifierad ICF coach, Coach Invest Göteborg AB
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/5/0/groo.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *