Utbildningar

värderingspatiens in Göteborg

utbildningar

Coaching för en

Den här utbildningen är till för dig som till största del jobbar med att utveckla individer. Utbildningen finns i 2 steg :

Introduktion för dig som vill köpa Värderingspatiensen och komma igång direkt
Fördjupning för dig som har använt verktyget ett tag och som vill fördjupa din kunskap och utveckla ditt sätt att använda det.

Coaching för två

Denna utbildning är till för dig som arbetar med relationer av olika slag såsom par, kollegor, chef – medarbetare, lärare – elev, syskon, etc. Vi anordnar fördjupningskurser där du, i workshops form, kan lyfta dina frågeställningar och utveckla dig tillsammans med andra erfarna användare.

Coaching för fler

Utbildningen är till för dig som är specialiserad på att möta, facilitera och utveckla grupper. Nyckelord är teambildning, företagskultur, konfliktlösning eller liknande.
Syftet med denna fördjupning är att, i workshopsform, träna dina kompetenser i hur du kan använda Värderingspatiensen till att skapa bättre samarbete, kommunikation och samtalsklimat i din grupp.

Coaching för företag

För dig som vill skapa en dialog kring värderingar för att utveckla din verksamhet, skapa en kommunikations- och samhörighetsplattform och en gemensam kompass i ditt företag. Ovanstående utbildningar skräddarsyr vi tillsammans med dig. Aktuellt exempel på skräddarsydda utbildningar är vår medverkan i Expedition Framåt som är ett av Business Region Göteborgs tillväxtprogram.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/5/0/groo.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *